Min Chrysler Sebring Convertible Top kommer inte att gå upp

Chrysler Sebring är suffletten är maskindriven. Eftersom suffletten systemet innehåller så många komplicerade delar, rekommenderar Chrysler föra Sebring till en auktoriserad Chrysler servicecenter omedelbart om toppen inte kommer att höja. Däremot kan du vara i en situation där du behöver för att höja det, men det kommer inte gå upp. Detta kan innefatta att inför mötande hagel eller regn. Lyckligtvis har Sebring en inbyggd funktion akut bypass som gör att du kan höja toppen om det inte kommer att höja sig på vanligt sätt. Instruktioner
1

Sitt Sebring s chaufför-side sits. Dra upp bilens spak nödbroms för säkerheten.
2

Hitta "Top Up" knappen till vänster om ratten. Detta är samma knapp som används för att höja upp när den fungerar korrekt.
3

Tryck på "Top Up" knappen fem gånger inom två sekunder. Proceduren måste göras snabbt för att fungera.
4

Vänta cirka 30 sekunder. Den översta börjar höja sig använda systemet akut bypass. Om du märker att toppen har skadats när den höjs, snabbt tryck på "top down"-knappen för att avbryta operationen.
5

Kontakta din Chrysler återförsäljare omedelbart för assistans. Kör inte Sebring fortare än 40 miles per timme. Detta kommer att skada toppen om det har höja använda funktionen akut bypass, enligt bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104957.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.