Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Power Pole för en 14ft båt

En Polström är en typ av ankare, tillverkad av JL Marine Systems, som används med en liten båt på grunt vatten. Om du har A14-fots båt för fiske, en Power Pole kommer tjuder båten till botten av en flod eller sjöbotten. Du kan montera en Power Pole på fören eller aktern på båten. Normalt är detta ankare automatiskt, men du kan bygga en manuell version för användning på din båt. Saker du behöver
galvaniserade rör remmar, Filt 2 Review tips markör
Silvertejp
3/8-tums borr
Borrmaskin
Gummibricka
3/8 -av-2-tums bultar
Lock brickor
Nötter
Wrench
1 1/4-tums pol, 8 meter lång
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill montera pole-stil ankare på båten. Detta kan vara var som helst du kan hitta en platt plats på båten längs i fören eller aktern, ovanför vattenlinjen. Markera detta område med tuschpenna.
2

Fäst de två galvaniserade slangklämmor till båten på märket du gjort med tuschpenna. Fäst banden tillfälligt med silvertejp. Se till att dina remmar sitter ovanpå varandra för att möjliggöra en vertikal stång att glida igenom. Addera 3

Borra hål i båtens skrov genom monteringsbulten hålen på slangklämmor med en 3/8-tums borr.
4

Placera en gummi bricka över 3/8-by-2-inch bultarna. Sätt varje bult i monteringshålen för slangklämmor. Dra åt för hand, en låsbricka på varje bult. Lägg en mutter och dra åt med skiftnyckel.
5

Kör 8-fots pol genom öglorna i slangklämmor när du vill förankra din båt. Tryck din 8-fots pol ner i skiten på floden eller sjöbotten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104867.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.