Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort gamla mattan lim från glasfiberbåtar

På båtar som är avsedda för lyx och komfort, kan mattan monteras för större dragkraft medan promenader över däcket eller inne i kabinen. Exponering för den fuktiga, salta havsluften och mycket sol kan orsaka mattan att ålder eller erodera snabbare än mattan i ett inre utrymme. Om du väljer att ta bort mattan, måste du också att städa upp överblivna limmet innan du installerar en annan däck täcker. Processen för att undanröja bindemedlet från glasfiber liknar avlägsnande från de flesta andra ytor. Saker du behöver
GOLVSKRAPA Våt /torrdammsugare
Skyddsglasögon
Andningsskydd
Gummihandskar
Golv lim stripper
fem liters hink
Mop
Damm pan
Soap
Visa fler instruktioner
1

Skrapa bort så mycket av det härdade limrester som du kan använda en golv skrapa. Använd en skrapa med en något avtrubbade eller härdad plast kanten för att undvika skador på glasfiber som du arbetar.
2

Vakuum upp vidhäftande fragment, smuts och annat skräp från din arbetsplats med hjälp av en våt /torrdammsugare. Den renare att golvet är före golv lim strippa ansökan, desto bättre blir resultaten.
3

Don dina skyddsglasögon, andningsskydd och gummihandskar för att skydda dig från farliga ångor av golvet lim strippa. Öppna behållaren och blanda stripper ingredienserna i en fem liters hink, enligt tillverkarens anvisningar. De flesta kemikalier måste spädas väsentligt att skapa en säker arbetsmiljö lösning.
4

Mätta en mopp med blandade strippningslösning och vrida ur överskottet i hinken. Applicera lösningen på de områden där det härdade limmet kvarstår.
5

Låt lösningen penetrera härdade limmet i 10 till 20 minuter. Under denna tid, låt inte lösningen avdunsta. Återapplicera mer lösning som behövs för att hålla limmet fuktig och mjuk.
6

Skrapa golvet gång till för att ta bort det sista av bindemedlet. Skopa upp skärvorna med en sopskyffel och kassera dem.
7

Tvätta golvet med tvålvatten och torka helt innan du installerar den nya mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104859.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.