Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör Seat högre i en Jon Båt

De säten som är standard i många jon båtar kan vara obekväma. Dessa platser ger begränsad vertikal benutrymme och en mycket hård yta. Ägare kan ändra sin båt med sits piedestaler och säten båt för att höja siktlinjen och öka komforten för cyklisterna. Saker du behöver
Måttband
Märkpenna
Paper
Boat sits
Piedestal
Drill
1/8 tum borr
Skruvmejsel
Nej 14 skruvar, 2 1/2 inches lång
Skiftnyckel
Show More Instruktioner
en

Mät bredden av båten sätet. Mät längden på varje bänk i din jon båt. För in mätvärdena på en bit papper.
2

Bestäm om du vill ha en eller två båt säten installeras på varje bänk. Om du vill ha en plats, dividera längden på bänken i hälften och markera mätningen på motsvarande bänken. Om du vill ha två båt säten installerade, dividera längden på bänken med tre och markera måtten på motsvarande bänken. Addera 3

Center en plats piedestal över alla dina markeringar. Om sockeln är kvadratiska eller rektangel, se till att piedestalen är orienterad så sidorna är samma avstånd till framsidan och baksidan av baksätet.
4

Trace insidan av skruvhålen till behålla positionen. Ta bort piedestaler och ställ dem åt sidan. Ladda en 1/8 tum borr i en borrmaskin. Borra igenom varje hål och se till att hålla rikthålen helt vertikalt. Byt ut socklarna till rätt position så att hålen är i linje.
5

Thread en skruv genom piedestalen och hål pilot. Fäst sockeln på båten bänken med nr 14 skruvar och en skruvmejsel. Upprepa denna process med varje piedestaler.
6

Avlägsna skruvarna från botten av båten sätet. Placera en båt plats på toppen av varje piedestal så bulthålen på båten sätet är belägna ovanför sockeln hålen. Träd en fet genom undersidan av sockeln topp och in i botten av sätet. Dra åt bultarna tills båten sätet hålls stadigt på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104854.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.