Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur ska jag måla en anka båt?

Jägare använder anka båtar för spårning eller lägga i väntan på sjöfåglar. Skroven på dessa båtar består oftast av aluminium, vilket gör dem lätt och enkel att bära över land till en sjö eller bäck. Dessa båtar sitter lågt i vattnet och den flatbottnade skrov ger jägare med en plan och stabil yta för skytte änder och andra sjöfåglar. Duck båtar varierar i storlek, har plats för en eller flera jägare, och köra på små utombordsmotorer eller manövreras med ett par åror. Saker du behöver
bockar
Microfiber handduk
SPACKEL
diskmedel
Etsning primer
Paint
Sandpapper
Ström sander
Bucket
Vakuum renare
80 -, 190 -, och 300-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Sätt Anka båt på ett par bockar för rengöring. Dammsug lös smuts, löv eller skräp. Skrapa bort alla inbäddade slam, sot, växtliv eller alger med spackel.
2

Fyll en hink med vatten och tillsätt diskmedel. Tvätta hela båten med en microfiber handduk, ta bort alla inbäddade crud och smuts. Låt båten torka över natten.
3

Put 80-grit sandpapper i slipmaskinen och slipa bort eventuella befintliga färgen på båten. Byt ut 80-slippapper med 180-grit och sand bort eventuella repor orsakade av grövre kvalitet papper som används för att ta bort färgen. Sätt 300-grit sandpapper i slipmaskinen och sand över utsidan av båten tills den får en slät yta.
4

Spray etsning primer på ytan av båtens skrov. Denna primer kommer att skapa mikroskopiska etsar i aluminium som gör färgen att binda till metallen. Låt primern torka över natten, vänd båten över och sedan upprepa detta steg för inredningen av båten.
5

Välj en färg som matchar färgen på lövverk eller dominerande färgen på den miljö där du kommer att jaga sjöfågel. Om du jagar på grunt vatten omgiven av vass, plocka lite vass, ta dem till färghandel och matcha färgen. Om du jagar i öppet vatten, välj en grå ton som matchar vattenytan.
6

Måla utsidan av båten genom att applicera ett jämnt lager av färg med en pensel eller genom att spraya det på Om du köpt sprayfärg. Låt färgen torka över natten och sedan måla insidan av båten också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104843.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.