Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Masthead Fluga på en Catalina 22

En masttoppen fluga är en vind körriktningsvisare monterad på toppen av masten, vilket ses av seglaren att bestämma vind status medan kryssningar. Installera en masttoppen fluga är lika enkelt som att borra två hål och säkra en konsol. Eftersom den Catalina 22 masten är 25 meter hög, måste den sänkas - eller un-stegade - för att komma upp. Även om det inte är svårt, mast stepping och un-stepping är en fysikalisk process som kräver två personer. Saker du behöver
Tänger
magi markör
Portable borr
Borr
nitpistol
aluminiumnitar Sida 3 förstag saxsprintar
Mast saxsprint

Visa fler instruktioner
1

Stäng kabinen luckan stängd, genom att skjuta den bakåt.
2

Lossa de två främre nedre vistelser, genom att dra loss sprintarna med en tång. Sprintarna ligger precis ovanför vantskruvarna monterade på däcket. Vistelser är sladdar från masten till däck, hjälpande stöd masten på plats.
3

Knyt en linje eller lina strax ovanför vantskruv på förstaget. Förstaget är framåt-mest tråd, och vantskruven ligger på fören.
4

Förbered att sänka masten. Ha en medhjälpare redo i cockpit, som är beredd att stödja hela tyngden av masten under en kort tid. Ta linje fäst vid förstaget. Medan gripa linjen, lossa stiftet förstaget sprinten och ta bort den från vantskruven. Medan hålla spänningen på den bifogade linjen, flytta akterut till mastfoten.
5

Lossa sprinten vid basen av masten, förbereds för kick när stiftet tas bort. Börja sänka masten till din hjälpare, genom att gradvis sänka den med förstaget linje. När din hjälpare har masten stabil, greppa basen av masten och flytta den, i tandem, till en fast yta.
6

Montera masttoppen fluga på hamnen, eller vänster sida (när man tittar framåt). Placera masttoppen flyga fästet på den övre sidan av masten, och markera de två hål i väggfästet på masten med en magisk markör.
7

Borra hål för att rymma de popnitar. Håll fästet till hålen, ladda en nit i nitpistol sätter niten i hålet och pressa nitpistol handtaget. Niten dyker på plats. Upprepa detta på andra hålet på fästet.
8

Steg (höja) masten genom att vända den sänkning processen, att se två installera nya sprintar när du fäster förstaget, framåt lägre vistelser och masten.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104841.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.