Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur ta hand om din Pontoonfartyget

En ponton båt kan ge din familj med en plats att koppla av och spela på en sjö, flod eller annat vattendrag. Dessa båtar har möjlighet att varar en lång tid, så länge du tar hand om dem ordentligt. Oavsett om du använder din båt ofta eller bara ett par gånger om året, måste du utföra vissa underhållsåtgärder för att säkerställa att den fungerar på topp prestanda varje gång du använder den. Om du bor i ett kallare klimat, måste du göra ännu mer arbete. Saker du behöver
Boat Cleaner Review Carpet Cleaner Review Vakuum
Oil
Filter
Gas
mus fällor
Insektsfällor
visa fler Instruktioner
1

Rengör ponton båten varje gång du tar bort den från vattnet. Detta innefattar användning av en båt renare på aluminium och plast delar av båten och matta renare på klädsel och mattor i båten. Dammsug mattan också. Rengöring av båten regelbundet ser till att det förblir ser sitt bästa på många år.
2

Conduct förebyggande underhåll i slutet av varje säsong. Detta innefattar kontroll av tändstift i motorn, smörjning eventuella beslag, byta olja, byta filter, kontrollera alla rader - såsom bränsle och oljeledningarna -. Efter sprickor och testa varningssignaler
3

bort din ponton båten från vatten i slutet av säsongen för att förhindra att dina luftrör från sprickbildning. Du kan lagra din ponton båt på en torrdocka eller i en inre eller yttre lagring skjul eller på din privata egendom.
4

Fyll bensintanken så det är tre fjärdedelar full. Detta förhindrar kondensbildning i tanken, samtidigt som utrymme för gasen att expandera när det fryser.
5

Kontrollera hela båten, inklusive de områden oftast dolda under vattenytan, för tecken på slitage. Reparera eller byt ut delar, såsom propellern eller hub, så båten är redo för nästa säsong.
6

Placera musen och fällor insekt inuti båten för att hålla skadedjur från att förstöra din ponton medan det är vid lagring. Lagra båten från marken kan bidra till att förhindra dessa problem, liksom.
7

Säkra en ponton lock över ponton båten för att hålla ute fukt, oavsett om du förvarar den inomhus eller utomhus. Locket ska sitta säkert och tätt över hela insidan av pontonen båten så det finns inget utrymme för gnagare att komma i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104838.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.