Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en Johnson 115 hk utombordare Förgasare

processen att återuppbygga Johnson 115 förgasare och förgasare från en motorcykel eller bil är i huvudsak densamma. Förgasaren Ombyggnadssatsen emellertid kanske inte. Många marina komponenter har motsvarigheter vägtransporter, liksom många block båtmotorer, men de är speciellt anpassade för marint liv med hjälp av komponenter som kan stå upp till en mycket korrosiv miljö. Så kommer generiska packningsmaterial eller bygga kit inte vara acceptabelt, måste du matcha din ombyggnadssats specifikt till dina marina förgasare. Saker du behöver
förgasare renare
Skruvmejslar
Förgasare ombyggnadssats
mutterdragare
Scraper
Visa fler instruktioner
1

bort motorn kåpa. Du kan ta bort förgasarna medan motorn fortfarande monterad på båten. Men om du har möjlighet, ta bort motorn eller släpvagn båten ur vattnet. Det är väldigt lätt att tappa en liten del i vattnet eller in i den nedre änden av motorhuset.
2

Ta bort luftfiltret. Addera 3

Dokument och etikett allt som fäster till förgasarna. Du kan göra detta med etiketter tillverkade av tejp eller digitala fotografier. En kombination av båda teknikerna är perfekt.
4

Koppla bort alla slangar och anslutningar till förgasarna. Förvara dem noga. Var noga med att inte spilla bränsle. Du kan fästa slangarna till en ur vägen motorkomponenten med en tung gem, orientera slangen rakt upp så att det inte läcker
5

Unbolt förgasarna från insugningsröret och försiktigt transportera dem. till en bekväm arbetsmiljö. Kontrollera att du har en stilren arbetsplats som har gott om ljus.
6

Rengör förgasarna noggrant med förgasare renare. Om du är inomhus, öppna fönster och även en dörr när du spraya carb renare, och hålla dem öppna tills röken är helt försvunnit. Torka bort eventuell smuts med en trasa.
7

isär förgasarna. Lägg de demonterade bitar på en ren, ljus yta i ett mönster representerar där delen togs bort från förgasaren. Placeringen av varje del kommer att fungera som en ihopsättning guide.
8

Packa förgasaren bygga byggsatser. Byt ut de gamla bitar med de nya bitar som ett pussel som du packar upp kiten.
9

Rengör resten av förgasarna från de gamla packningarna med lösningsmedel och en vass skrapa.
10

ihop varje förgasare, en bit i taget. Var inte bråttom eftersom många av bitarna är små.
11

Re-bult förgasarna till insugningsröret, refasten varje rör och koppling och återställer motorn med motorhuv. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104833.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.