Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en flytande scenen

En flytande scenen är i princip samma som en flytdocka, en flytande badplattformen eller flytande foundation för en husbåt. Tillämpningarna är olika, men konstruktionen är i grunden samma: det är ett däck byggt på surrade-tillsammans börsintroduktioner. Många typer av flottar används från frigolit till stockar, men plast är idealiska. Slutna plast fat är oorganiska material som kommer att stå upp till den hårda marina världen. Saker du behöver
plast flotation fat
tryckimpregnerat virke Flighter Cedar trall
Carpenters verktyg
galvaniserat hårdvara
Visa fler instruktioner
1

Konstruera en ram av tryckimpregnerat två-tums med 12-tums timmer för stringers. Ramen bör ha flera vikar. Varje fack ska separeras med ett extra styrelse och styrelserna bör vara placerade precis tillräckligt långt ifrån varandra för att ställa in en plast fat, sidled. Mellan stringers avståndet mellan varannan tunnor eller köpa 2

Fäst avdelare så. Använd galvaniserad reglar galgar och galvaniserade spikar eller skruvar. Se till avdelare monteras fyrkantiga så scenen förblir torget och plast flotation fat passar ordentligt och tätt.
3

Lay fat i stativ vikar. Lash tunnorna till ramarna. Om det finns ett handtag på piporna, kan du ansluta dem med sladd eller lätt rostfritt stål kabel och hårdvara.
4

Konstruera en kortlek med två-tums med sex-tums ceder trall, eller ditt val av väderbeständigt trall material. Lämna en 1/4-tums gap mellan däck ombord för nederbörd rinna igenom. Fäst den toppbräda med galvaniserad däck skruvar, sedan försegla eller behandla trall för extra väderbeständighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104832.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.