Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Brass Tips för en Kanot Paddla

Täcker toppen av din kanot paddel kommer att hindra den från att bli misshandlad och eventuellt bryts när den kastas om. Bilda en bit av mässing för spetsen på kanot paddla kräver böja metallen. Mässing är en vanlig metall som är lätt för dig att forma och forma. Du kan böja mässing genom att först mjuka metallen med hjälp av värme. Saker du behöver
tuschpenna
Plåtbit
Måttband
Bandsåg
mässingsrör
gasolbrännare
Trä eller gummiklubba
Epoxi

Visa fler instruktioner
1

Placera änden av paddeln på en bit plåt. Trace formen av spetsen på metallen med hjälp av en filtpenna. Skär formen på paddeln från plåten med hjälp av en bandsåg. Detta kommer att användas som en form för mässing dricks. Bredden på skovelspets med ett måttband
2

Mät. Anteckna mätningen.
3

Skär en 4-tums avsnitt av mässingsrör som har en diameter som motsvarar bredden mätning i steg 2 med bandsåg. Skär 4-tums bit slang ner sin längd för att skapa två stycken.
4

Värm en 4-tums bit av den kapade slangen med en gasolbrännare. Fortsätt uppvärmningen tills mässing blir röd i färgen. Låt mässingsrör svalna.
5

Placera bit mässingsrör på blanketten du gjorde i steg 1. Slå på rör med en trä eller gummiklubba att böja slangen. Upprepa detta steg tills slangen matchar formen av metallen formuläret.
6

bort den böjda slangen från formuläret och testa montera den på toppen av paddeln. Fäst den nya mässing tips till slutet av paddeln med en epoxi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104824.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.