Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Instruktioner för en Polar Kraft fisktanks

Polar Kraft båtar använder någon av ett antal levande brunnar inte bara för att hålla din fångst färsk, men också för att hålla agn fisk levande och simning, liksom. Polar Krafts levande brunnar fylla via ett vattenintag switch och töms på samma sätt. Brunnen isolering hjälper till att hålla vattnet svalt även på de varmaste dagarna och kan rengöras med hjälp av något annat än tvål och vatten. Det är viktigt att notera dock att Polar Kraft båtar fylls på lite olika sätt, beroende på årsmodell. Vissa kräver fyllning på varje brunn, medan andra, nyare båtar har power-fyllning brunnar. Instruktioner
Fyllning Live Well
1

Starta båten i vattnet och sedan ombord på Polar Kraft båten. Se till att alla dina återstående passagerare är tryggt ombord och sedan dra båten ur vägen för sjösättning.
2

Öppna locket för Polar Kraft leva väl. Inuti hittar du en spak. Spaken öppnar packning som tillåter vatten att strömma in i levande väl. Vrid spaken.
3

Fyll live väl tills det är cirka tre fjärdedelar full. Stäng sedan av spaken. Dumpa din levande bete i sidan av den levande väl användas för att hålla agn fisk färsk. Denna sida kan ha ett nät som tillåter dig att lyfta fisken ur brunnen och fånga dem lättare. Stäng locket på din lever väl och fortsätta din fisketur. Addera Tömma Live Well
4

Dra Polar Kraft båten ur vattnet. Om du vill, kan du frigöra eventuell kvarvarande levande betesfisk i vattnet du har fiskat. De kommer att ge ytterligare mat för de inhemska fiskarter i området.
5

Vrid spaken igen. Vattnet hålls i live väl börjar rinna ut.
6

Ta din fångst från live väl när vattnet har runnit ur brunnen. Detta kommer att göra att fånga dem lättare, och de kommer att vara mindre benägna att skada dig om du har fångat arter som havskatt eller bluegill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104823.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.