Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Bayliner Capri Stereo Alternativ

Den Bayliner Capri använder en vanlig stereo öppning som inom bilindustrin kallas "singel DIN" stereo. Detta innebär att du kan använda samma typ av radio i din Bayliner Capri som du vill använda i bilen. Dina radioalternativ med denna enda DIN stereo omfatta sådana saker som satellit-radio, video och CD-och MP3-kompatibla enheter huvud. För de flesta enheter, måste du använda en adapter för att ansluta båtens kabelstam, men det finns där du köper stereon från. AM /FM CD-spelare

Cd-spelare är en grundläggande audiokomponent som du kan installera på din Bayliner Capri. Fördelen bakom installera grundkomponenter som dessa är deras billiga pris, lättillgänglighet, och den lätthet med vilken de är installerade. Å andra sidan, om du väljer denna väg, måste du tänka på att du ska köpa en huvudenhet som har antiskip kapacitet för när vågorna börjar bli grov.
MP3-kompatibel stereoapparater

MP3-kompatibla enheter stereo huvudet är unikt anpassade till liv ombord på din Bayliner Capri. De har AM /FM stereo funktionalitet kombinerat med möjligheten att spela musik från din iPod eller annan MP3-enhet. Fördelen med att använda en sådan anordning är att även i de tuffaste förhållanden, kommer musiken inte hoppa så det skulle göra om du spelar upp en CD. Dessutom behöver du mycket mindre lagringsutrymme för att utföra många tusentals fler låtar med dig på din utflykt.
Utvikbara videoskärmar

Fold-out videoskärmar kan installeras i din Bayliner Capri, som erbjuder två distinkta fördelar. Du kan använda dessa skärmar för GPS vägledning samt AM /FM-funktionalitet, och oftast MP3-spelare, liksom. Dessutom kan du använda den utvikbara skärmen för att visa filmer och andra bilder. Nackdelen med detta är att de fjärrkontroller med pekskärm ofta kan vara svår att se i starkt solljus. Om du tycker om nattfiske, utfällbara videoskärmar är utmärkta val, men om det mesta av din segling sker under dagen, kanske du vill överväga andra alternativ. Addera Satellite Radio

Satellite radio abonnemang kan utnyttjas av din Bayliner Capri på ett av två sätt. Du kan välja en påbyggnadsdel som gör din befintliga huvudenhet mer praktiskt, eller du kan välja att installera en enhet ersättare huvud som presenterar satellitradio kapacitet. Det finns bokstavligen hundratals olika musik och prata radio alternativ som finns, men nackdelen är att du måste betala en månadsavgift för att få tillgång till satelliten. Men om du redan har en satellit-abonnemang i en av dina andra fordon, kan du lägga till en mottagare till din båt med samma abonnemang, beroende på villkoren i ditt abonnemang.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104822.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.