Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man deklarerar din båt som en Hem

Enligt Jim Petru av National Marine Manufacturers Association, skulle så många som 500.000 båtar i Amerika räknas som fritidshus i skattehänseende. Om en båt uppfyller vissa villkor för boendeförhållanden och ägaren bor där under en viss period varje år, erkänner IRS båten som bostad. Båtägare kan då deklarera en båt som andra hem och dra av räntekostnader på båten på sina skattedeklarationer. Detta avdrag kan avsevärt minska en båtägare skattebörda. Instruktioner
1

Förklara din båt som ett andra hem endast om den uppfyller IRS kvalifikationer för beboelighet. Båten måste innehålla ett kök för att äta och laga mat, en stuga för att sova och ett badrum. Dessa anläggningar kan vara tillägg till båten, men de måste bifogas och kan inte bestå av en madrass, värmeplatta och port-a-potta.
2

Kontrollera att du har säkrat rätt inteckning till kvalificera båtens inteckning som ett skatteavdrag. För att dra av inteckning, måste du ha tagit ut ett lån med på båten, med båten själv som säkerhet för lånet. Om du inte tar ut ett lån, kan du inte dra några återbetalningar av lån som gjorts på båten.
3

Live på båten tillräckligt länge för att det ska räknas som ett andra hem. Om du inte hyra båten till andra parter, måste du leva på båten i minst 14 på varandra följande eller icke på varandra följande dagar varje år i syfte att hävda det som ett andra hem. Om du hyr båten till andra, måste du leva på båten för minst 10 procent av de totala dagarna du hyrt den för att hävda det som ett andra hem.
4

Fråga din bolåneinstitutet att skicka med IRS Form 1098 om du inte fick det på eller före den 31 januari. Denna form listar ränta du hade betalat för lånet av din båt under föregående år. Du kommer att behöva denna form för att dra av räntekostnader på din deklaration.
5

Ange din båts räntekostnader på rad 10, i lista A i IRS skatt Form 1040. Om du också dra av räntekostnader från din primära bostad, lägg de två numren räntekostnader tillsammans och ange dem som ett nummer i linje 10. Inkludera IRS kopia av blankett 1098 när du lämnar in din deklaration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104820.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.