Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en galvaniserad Trailer

galvaniserad metall trailers inkluderar ett övre skikt av zinkoxid för att binda till metallen och motstå rost. Zinkbeläggningen skyddar metallen mot regn och vatten för att förhindra fukt från direkt kontakt med metallen och orsakar rost. Förzinkade båtsläp och Släp är långlivade produkter med rätt skötsel och rengöring av metall. Saker du behöver
Galvaniserad metall renare
Bucket
Vatten
trädgårdsslang
mjuk borste
Microfiber handdukar
Automotive klistra vax
Visa fler instruktioner
1

Häll galvaniserad metall renare i en hink och tillsätt vatten från en trädgårdsslang enlighet med förpackningens anvisningar för blandning av produkten. Till exempel är ett 1 till 5 förhållandet ½ liter renare och 2 liter ½ vatten.
2

Spray trailern från topp till botten med en trädgårdsslang för att väta alla ytor.

Billiga 3

Doppa en mjuk borste i rengöringslösning och borsta på metallen. Börja från ena nedre hörnet och använd cirkelrörelser för att rengöra från botten upp till toppen i avsnitt tills hela vagnen är täckt.
4

Låt renare torka på trailern för den tid på instruktionerna på förpackningen. De milda kemikalier i rengöringsmedel tränger smuts och avlagringar på metallen.
5

Skölj släpvagn med en trädgårdsslang från topp till botten när du borstar återstoden av i en cirkelrörelse. Vagnen är noggrant sköljas när mjölkvit rester av rengöringsmedlet avlägsnas och galvaniserad metall är glänsande.
6

Torka släpvagn med microfiber handdukar eller låt den lufttorka naturligt.

7

Doppa en microfiber handduk i fordonsindustrin klistra vax för att plocka upp en kvarts storlek mängd vax. Arbeta vax på alla ytorna på vagnen i cirkulära rörelser. Låt vaxet sitta enligt anvisningarna på förpackningen. Buff det överflödigt vax off med microfiber handdukar för att ta bort all dis och avslöjar en lysande glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104819.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.