Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en marin Halv Tower

En marin halv tornet är en baldakin över tornet på en båt. Den är inte avsedd för att stå på eller stödja föremål, men fungerar som en skugga från solen och locket från regnet. Den halva tornet kan ha glas runt framåt och åt sidorna eller det kanske inte. De flesta gör det inte. Storleken och utformningen av tornet kommer att bero på den modell av båten. Saker du behöver
Måttband
Plastfolie, Mounts en tum tjockt
Sand papper
Drill
Skruvar
metallstänger
L-fäste fäste

Visa fler instruktioner
1

Mät däcket där halva tornet kommer att placeras. Den halva tornet är vanligtvis stora däck, plus flera ytterligare fot sträcker sig över fören.
2

Skär halva tornet trädkronorna från en 1-tums tjock plastfolie, enligt dimensionerna i Steg ett. Den bästa plasten att använda är polystyren och polyvinylklorid (PVC.) Tillsätt 2 till 3 meter på fält i slutet av trädkronorna. Addera 3

Sand fören delen av kapellet så att det är spetsig. Detta kommer att hjälpa den skär genom luften bättre.
4

Fäst fyra fästen till de yttre sidorna av däcket där trädkronorna kommer att monteras med hjälp av en borr.
5

Infoga fyra metallstänger i urtagen. Stavarna bör vara vertikal. Längden av stavarna kommer att bestämmas av hur högt du vill att canopy och där fästena är placerade. Den övre delen av stången är där huven går. Använd detta som en uppskattning för höjd.
6

Fäst fyra L-fäste fästen till toppen av stängerna. Ett L-fäste fäste har en rund öppning kontakt på ena sidan och på den andra sidan av "L" det är platt. Placera den runda sidan på toppen av stången, med den platta delen som vetter in mot båten.
7

Placera plasten canopy ovanpå L-fästen och skruva i.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104815.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.