Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar A /C i en båt

Installera en A /C enhet i en båt är mycket annorlunda från att installera en i ett hem. De flesta A /C-enheter har ett intag som suger luft från utsidan och kyler den. Detta fungerar inte på en båt som risken för vatten som kommer in i systemet är alltför stor. Som ett resultat, är den bästa A /C för att installera i en båt en fristående modell. Denna typ av A /C kräver inte en extern intag och eller annan installation. Installationen i sig är enkel liksom, placera enheten på en plats och koppla in den i. Du behöver
Fristående A /C enhet
Måttband
Drill
Skruvar
Bälten med krokar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm watt på båten. Båten har eluttag. Dessa uttag kan endast ha möjlighet att driva låga wattal enheter, eller de kan driva högeffekt enheter. Storleken och modell av båten kommer att avgöra detta.
2

Välj en plats för A /C-enhet. Enhetens intag och ventiler ska vara fri. Den bästa platsen kommer att variera beroende på modell av båten. Mät storleken på platsen.
3

Köp en fristående A /C enhet som matchar effekt av utloppen. Enheten ska också matcha minimivikt för platsen det kommer att lagras i.
4

Placera A /C-enheten på den plats det kommer att inrymmas i.
5 < p> Fäst A /C till båten. Alla lösa föremål, som A /C enhet, måste fastbunden för säkerheten. Borra sex krokar i marken kring A /C enhet. Två på vardera sidan av enheten och en i fronten och en i ryggen.
6

Fäst säkerhets bälten med clips i krokarna. Banden ska ansluta på ena sidan och köra över den A /C enheten till den andra sidan och gem i motsvarande kroken. Det kommer att finnas tre bälten totalt. Detta kommer att säkra A /C-enheten.
7

Anslut A /C-enheten till ett vägguttag. Sätt på den. Testa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104814.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.