Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger Transom Konsoler

En Akterspegelfäste är en typ av fäste som används för att säkra en utombordsmotor till aktern eller bakre delen av båten. Denna typ av fäste också till som en utombordsmotor mount. Om du har en liten båt som en kanot som inte har en akterspegeln, måste du göra din egen konsol. Detta gör att du kan montera en trolling på baksidan av båten. Saker du behöver
Måttband för 1-tums-by-6-tums ek board
Pencil
Cirkelsåg
Rak kant
Borrmaskin
2-tums- av-8-tums douglasgran
Epoxy
Marine plywood
Trälim
Skruvar
vagnsbultar
vingmuttrar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm minsta bredd och höjd för din konsol. Detta kommer att vara den minsta storlek som anges i dokumentationen för din motor. Ett exempel för att använda för storleken på fästet är 8 inches med 8 inches.
2

Mät bredden på aktern eller bakre delen av båten med måttband. Mät från ena utsidan järnväg till andra utanför järnväg och tillsätt sedan 12 inches. Anteckna mätningen.
3

överföra mätningen till en 1-tums-by-6-tums bit av ek eller andra lövträd. Gör ett snitt märke med pennan. Skär en längd av styrelsen med cirkelsåg. Detta kommer att vara tvärbalken.
4

Mät och skär två 1-tums-by-6-tums bitar från skrot ek ombord. Mät och kapa två 2-tums-by-6-tums bitar. Dessa kommer att användas för de bommar som kommer att stödja tvärbalken för fästet. Ena änden av tvärbalken
5

Mät och göra en markering på 4 inches. Mät den andra änden av brädan och göra en markering vid 10 inches. Rita en linje tvärs med den raka kanten.
6

Gör ett märke 2 inches från varje ände på 1-tums-by-6-tums bitar, den 2-tums-by-6 -tums bitar och linjerna på tvärbalken. Borra ett hål genom träet med borrmaskin.
7

Mät och skär en längd på 2-tums-by-8-tums douglasgran till 7 inches. Klipp denna bit ner i mitten för att göra två 3 1/2-tums bitar.
8

Limma de två 3 1/2-tums bitar till slutet av tvärbalken där 10-tums rad som står med en epoxi. Placera ett stycke på den övre kanten och en bit på botten. Säkra trä med en klämma och ställ åt sidan för att torka.
9

Mät och kapa en 8-tums-by-8-tums bit av marin plywood. Applicera trälim på baksidan av marin plywood.
10

Ställ plywood över douglasgran på änden av tvärbalken. Säkra marin plywood till douglasgran med skruvar.
11

Placera tvärbalken över aktern på båten. Sätt vagnsbultar genom varje hål i bitarna för klotsarna. Sätt i bultarna genom hålen i tvärbalken och säkra med en vingmutter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104813.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.