Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en Aquavar Givare

Aquavar är ett företag som tillverkar en rad av industriellt vatten pumpar och motorer avsedda för användning i olika bevattning, filtrering och panna foder. Givaren är den komponent som reglerar vattenflödet och är ansluten till vattenlinjen. Om du har problem med vattenflödet, kan du felsöka snabbt problemet och få enheten igång igen. Instruktioner
1

stänga av Aquavar pumpen och koppla bort den från strömförsörjningen.
2

Leta givarenheten på baksidan av enheten.

Billiga 3

Kontrollera att den gängade adaptern spetsen skruvas tätt mot kroppen för givaren. Om det inte är, dra åt den.
4

Kontrollera att givaren sladden, som pluggar i ryggen, är samma kabel som levererades med den. Enheten fungerar inte med någon annan kabel än den exakta typ den installerades med. Om kabeln har bytts ut, rådfråga din bruksanvisning för att hitta de kabelspecifikationer och beställa ett nytt formulär tillverkaren.
5

Kontrollera att givaren sladden är ansluten till porten på baksidan av omvandlarkroppen. Om det inte är säkert, koppla ur den och koppla in den igen - se till att den är säker
6

Kontrollera givarkabeln för att säkerställa att det inte finns några hål eller läckor.. Om det finns kabeln måste bytas ut.
7

Kontrollera kabelanslutningen till vattenförsörjningen och se till att den är säker.
8

Koppla in Aquavar och återställa systemet enligt manualen. Givaren ska vara funktionella och reglera enheten på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104809.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.