Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger Composite båtskrov

Composite båtskrov är en typ av design för båtar tillverkade av glasfiber. En metod som du kan använda för att bygga en båt skrov för en glasfiber båt är att använda en sandwichkonstruktion. Denna metod kräver användning av skum som du kommer att täcka med glasfiber. Skummet är den primära flotationen för den färdiga båten. För att göra detta behöver du en trä jigg för båtens skrov. Saker du behöver
Jig till salu, båtskrov skumpanelerna
Skruvar
Borrmaskin
Glasfiber mattservice
glasfiberharts
Brush
Visa fler instruktioner

en

Mät dimensionerna hos båtskrovet jiggen med måttband. Gör en anteckning av mätningarna.
2

Betyg skum paneler för att passa runt skrovet med mattkniv. Om båten inte är mycket stor att du behöver inte poängsätta skumpanelerna.
3

Säkra skummet på utsidan av båten skrovet jiggen med skruvar med hjälp av borrmaskinen. Detta måste göras från insidan av jiggen. Du vill inte skruvarna på utsidan av skummet.
4

Ansök glasfiber mattservice till utsidan av skrovet. Kombinera katalysatorn med hartset och sedan använda borste för att applicera glasfiberharts till mattan. Upprepa detta steg för att tillämpa tre skikten av glasfiber harts på utsidan av skrovet.
5

Tillåt 24 timmar för glasfiberharts att torka. Lyft upp båtens skrov och ställ glasfiber nedåt på golvet. Ta bort skruvarna från jiggen och lyft sedan jiggen ur glasfiberskrov.
6

Ansök glasfiber mattor och plast på insidan av båtens skrov. Upprepa detta steg för att tillämpa tre skikt av hartset på insidan av skrovet. Låt glasfiberharts att torka.
7

Slipa ytan av glasfiber släta med sandpapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104803.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.