Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY Utombordare Bränsletankar

Gör din egen utombordare bränsletank för din båt kan göras med en vanlig fem-gallon plast bränslet kan, så att du enkelt bära bränslet kan mellan fyll-ups eller använd burken för andra ändamål, när nödvändigt. Genom att använda en plast bränsle kan, snarare än att försöka bygga din egen av plast eller metall, kommer du vara säker på en mer tät installation, och den nya bensintanken passar lätt bredvid akterspegeln så att du inte behöver köra mer än ett par meter av bränsleledningen. Saker du behöver
Five-gallon plast bränsle kan
Bränsletank pumpblåsan
Fuel line
borrmaskin
Borrspetsar
Compression band
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Välj en borr som har samma storlek eller något mindre än det bränsle linje du har valt för den yttre bränsletanken, och borra ett hål med borrmaskin i centrum av gastank s tanklock. Du måste hitta ett tanklock som inte innefattar nacken tankluckan i locket om gasen kan du använder inte innehåller en.
2

Skär bränsleledningen i två längder. Den första längden bör vara ungefär två meter i längd, och den andra bör vara tillräckligt lång för att nå från din avsedda bensindunk plats till utombordaren själv.
3

Sätt i de två-fots längden av bränsleledningen i hålet du borrade i gasen locket så att sex inches av bränsleledningen kommer att sträcka sig ut från toppen av locket när det skruvas på bränsletanken.
4

Sätt i en kompressionsband över utgången av sex-tums längd bränsleledningen, och sätt sedan den ena änden av handpumpen i hålet i slutet av bränsleledningen. Uppmärksamma flödesriktningen anges på handpumpen så att du inte råkar pumpa bränsle ur motorn snarare än i den. Skjut kompressionsband över den ände där glödlampan och bränsleledningen träffas, och sedan dra åt bandet med en skruvmejsel.
5

Lyft kompressionsband över ena änden av den andra längden av bränsleledningen, och koppla sedan in den här änden av bränsleledningen i utloppsröret för handpumpen. Dra åt kompressionsband överallt där glödlampan och bränsleledningen möts.
6

Lyft kompressionsband över den slutliga utgången av bränsleledningen, och sedan bifoga bränsleledningen till bränsle intaget slangen av utombordsmotorn. Dra åt kompressionsband med skruvmejseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104800.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.