Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att utrusta en båt

Outfitting en båt beror på storlek, typ och funktion av fartyget. Vad du gör med båten och längden på resan är också viktiga faktorer. En liten aluminium fiskebåt är enkelt och lätt utrustad, medan en stor oceangående yacht kräver en mer komplicerad och dyrare utrustningsarbetet. Säkerhetskrav och budget är viktiga överväganden i korrekt utrusta en flod-båt, segelbåt eller stora cruiser-typ båt avsedd för blå-vatten voyaging. Saker du behöver
Marinmotor
trollingmotor
Åror
Bränsle Laptopbatterier
Verktyg Ankare
Ringar
Tackle
Länspump
Ta-krokar
Swivels
Rep
Canvas repair kit
Fiskespön och redskap
Bait
Rod-hållare Stödben
Live-Wells Hotell kylare
Fisk-Finder Review Djupmätare
Mat
Vatten
Matlagning och äta förnödenheter
Sängkläder
Safety Kläder
levererar
toalettartiklar
Kommunikation och navigationssystem

Visa fler instruktioner
1

Ge din båt med en pålitlig, väl underhållna och servade, ordentligt igång motorn. Utrusta små flatbottnade fiskebåtar med en elektrisk eller bensin trolling motor för att komma runt på små sjöar och vattendrag. Montera storleken på motorn till storlek och hastighet krav båten. Använd dubbla inombordsmotorer V-8s, eller flera, med hög motoreffekt utombordare för högpresterande båtliv. Möblera segelbåtar med en lämplig storlek hjälpmotor. Håll en uppsättning åror ombord mindre båtar.
2

Supply båten med mer än tillräckligt med bränsle som behövs för längden på resan. Ladda och lagra marina batterier. Håll tillräckligt med verktyg, vätskor och allmänt delarna för att hålla motorn igång. Stuva undan attiraljer behövs för att driva båten. Säkra ankare, kedjor, marken tackla, länspump, grab-krokar, knapar och svivlar. Se till att det finns gott om linjen på båten för förtöjning och segla rigg. Använd en tum tjock linje för förtöjning över 50 fot. Håll ett kit canvas reparation på segelbåtar.
3

Ta med massor av fiskeredskap för sport-och ädelfiske. Inkludera fiskespön för varje passagerare tillsammans med massor av fiskelina, krokar, beten och beten. Installera rod-ägare och stödben för kustnära trolling. Glöm inte nät, filéknivar och en gaff för att landa de stora. Ge lever-brunnar eller kylare för att lagra fisken. Få en fisk-finder, djup-och temperaturmätare om du menar allvar med fisket. Se till att du har bekväma stolar för långsiktig mete.
4

Avsättning båtens kök med gott om mat och vattenförsörjning för besättning och passagerare. Fylla skafferiet enligt resans längd. Lägg matlagning leveranser, krukor och kokkärl, tallrikar, glas och bestick. Ta med hav-kaj sängkläder, kläder och säkerhet förnödenheter såsom flytvästar. Ge livbåtar och flottar när outfitting stora båtar för långa kryssningar. Inkludera första hjälpen kit och medicinska förnödenheter såsom anti-illamående rättsmedel. Håll toalettartiklar och förnödenheter badrum för huvudet och duschar.
5

Supply din båt med så många kommunikationsenheter som din budget tillåter. Installera VHF, kortvågig ship-to-shore, eller fartyg-till-fartyg-radioapparater. Lägg mobiltelefoner, satellittelefoner och CB radio i listan. Outfit båtar med navigationssystem för långa kryssningar. Installera GPS tillsammans med en vind-vane självstyrande setup. Använd en elektronisk auto-pilot och radarutrustning om du har råd. Få en parabol för TV och tillgång till dator. Koppla en intercom och musik nätverk i hela båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104799.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.