Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så här ändrar och uppgraderar en 13 fot Boston Whaler

Den 13-fot Boston Whaler vagabond kan användas för en mängd olika ändamål allt från fiske till utforska. Ändra båten för att passa dina specifika behov kan omfatta att lägga bekvämligheter för att göra din fisketurer bekvämare eller ens att ge extra skugga på en solig dag. Vissa av dessa delar är tillgängliga från Boston Whaler, medan andra är bäst kommer från din lokala fiskeredskap leverantör. Saker du behöver Flighter Bimini top
Fiske ekolod
Trolling motor
Marin GPS-system
Visa fler instruktioner
1

Installera en Bimini-Top på Boston Whaler att ge dig lite skugga under soliga dagar. Kit finns som lätt ryms på Boston Whalers inte utrustade med mittkonsoll. Inte nog med att dessa kit ger bra skugga, men också ge dig ett visst skydd under mindre nederbörd.
2

basmodellen Boston Whalers, och särskilt 13-fots Whalers, är inte utrustade med djup Finders . Som många fiskeentusiaster är mycket medvetna om, kan rätt ekolod göra eller bryta ett fiske expedition.
3

Installera en trolling motor på fören på din Boston Whaler. De 13-fot Boston Whaler modeller ger fortfarande stor makt för sin storlek, men smyger på skygg fisk kan vara ett problem med bensinmotorer. Trolling kan du kasta och dra din lura tyst, vilket ger fisken i området du patrullera en falsk känsla av säkerhet.
4

Lägg en marin GPS-enhet till Styrpulpeten av din Boston Whaler. Detta gör att du kan lokalisera inloppen samt utflykter stranden, om du väljer att ta din båt på mer än en eftermiddag resa. Används tillsammans med en ordentlig ekolod, ser du att det finns några platser du inte kan komma åt på grund av navigering svårigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104796.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.