Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en glasfiber båt

Bygga om en vintage glasfiber båt kan vara en utmaning, men i slutet av processen, kommer du förmodligen att känna tillfredsställelse med upplevelsen av att återuppväcka något som annars inte skulle ha haft ens rädda metall värde . Det är viktigt att ta hänsyn till tillståndet i skrovet, dock. Om det finns allvarliga skador på skrovet, kan återuppbygga båten inte vara värt besväret, särskilt om båten sänktes till följd av skrovet skador. Spärr denna typ av skador, men det finns inte mycket på en glasfiber båt som du inte kan ersätta eller reparera för att få båten på sjön igen. Saker du behöver
Glasfiber reparationssats
Marine grade måla
ersätter klädsel
Razor kniv
Marine matta lim
Marine grade mattor
Motor ombyggnadssats eller ny motor

Visa fler instruktioner
1

Strip ut skadade eller slitna delar i glasfiber båt, och kritiskt granska båtens skrov för strukturella defekter såsom sprickor eller hål. Med inredningen bort, fixa några små hål eller sprickor du hittar med glasfiber reparation. Du gör detta genom att blanda glasfiber harts med härdare, tillämpa det på sprickan eller hålet och placera glasfiber mattservice över-och undersidan av hålet. När plasten har härdat, sand och måla skrovet med ett marint kvalitet färg.
2

Byt ut den gamla mattan i båten med nya marina-grade mattor. Den enklaste metoden är att placera den gamla mattan på toppen av den nya och skära runt konturerna av den gamla mattan med en rakkniv kniv. Installera den nya mattan i glasfiber båt med marina mattan lim.
3

Ersätt den befintliga, slitna klädsel i båten med nya vinyl klädsel. Om du är obekant med klädsel, är det bäst att arbeta med en professionell tapetserare. De slutliga resultaten kommer du få genom att ha det gjort av en professionell är väl värt bekostnad. I de flesta fall kommer en tapetserare använda den ursprungliga strukturen hos sätena och tillämpa ny skum och vinyl till dem så att de ser nya igen.
4

Rebuild båtens ursprungliga motorn om det fortfarande körs, eller överväga att ersätta den om den inte gör det. I många fall kan du sälja äldre utombordsmotorer till professionella motor konservatorer att ta igen kostnaden för en helt ny motor. Om du vill behålla båtens ursprungliga karaktär, och motorn går inte, få en vintage utbytesmotor från en utombordsmotor rebuilder. I vissa fall kan rebuilder vara villig att acceptera din gamla motor som en kärna och ger dig en liten rabatt vid köp av en av hans. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104794.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.