Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort en Jet Boat Motor

Utombordare jet båtmotorer montera på båtar på samma sätt som propellerdrivna båtmotorer göra. Även på äldre båtar kan jetaggregatets fästas på akterspegeln med en handvevade skruv, är nyare jetaggregatets framdrivningssystem ofta bultas på akterspegeln. Avlägsna en av dessa motorer kan vara en knepig stor del på grund av vikten av själva motorn. Med hjälp av en talja eller en motorlyft kan göra processen enklare. Saker du behöver
MOTORLYFT eller talja
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta loss och ta bort locket från toppen av utombordaren jet köra för att komma till motorns krokar undertill. Detta gör att du kan lyfta motorn direkt från akterspegeln snarare än att ta bort det i en vinkel, som skulle hända om du försökte lyfta motorn av någon av de yttre handtagen.
2

Hook motorn hissa eller talja till motorn kroken, och sedan koppla bort den elektriska strömmen från båtens batteri med hylsnyckel.
3

Koppla loss motorns bränsletillförsel, och sedan skruva isär motorn från akterspegeln med hylsnyckel. Om du tar bort en äldre motor jet drive, då anslutningen till akterspegeln kan vara en serie av handen vevar. Vänd dem i en moturs för att lossa motorn från båten.
4

Aktivera motorn hissa eller dra i ledningen repet från blocket och tackla att ta bort motorn jet enhet från båtens akterspegel . Det kan vara nödvändigt att styra klämmorna över toppen av akterspegeln, eftersom vissa båtar utnyttjar en metallplatta mellan akterspegeln och motorn för att förhindra skador på grund av vikten hos motorn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104791.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.