Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Float Pods Installation

Float skida som du vill använda för fiske eller som en extra flytväst kan lätt göras med hjälp av en 2-liters plastflaska. För att göra detta måste du använda expanderande skum eller uretan skum. När flotation pod har skapats kan du installera det på din båt med hjälp av nylonrep. Saker du behöver
Plastflaska, 2-liters
Borrmaskin
Eye krok
Epoxy
Expanderande skum
Paper Cup
Mixing container
Mixing drill
Metal omrörare
Plastskrapa
nylonrep
Visa fler instruktioner
1

Ta bort locket från den 2-liters flaska. Placera locket på ett bord eller bänk och borra ett 1/8-tums hål genom toppen med borrmaskin. Sätt i ögat kroken i hålet och vrid för att säkra den.
2

Häll 2 koppar den första delen av den expanderande skum i ett papper kopp. Häll 2 koppar den andra delen av den expanderande skum i en andra papper kopp.
3

Häll innehållet i pappersmuggar i en blandning behållare. Rör om blandningen kraftigt genom att använda en blandning borr eller för hand med en metall omrörare.
4

Häll det expanderande skummet in i den 2-liters flaska. Fyll flaskan en halv till tre fjärdedelar full. Låt skummet att expandera och fylla flaskan.
5

Skrapa bort överflödigt skum expanderar över öppningen av flaskan med en plast skrapa. Skruva på locket och ögat krok på flaskan. Den expanderande skummet härdar inom fem minuter.
6

Sätt i ena änden av ett nylonrep till slutet av ögat kroken och knyt en knut i änden av repet. Knyt den andra änden av repet till en knap på båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104788.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.