Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

En DIY Boat Shelter

En båt härbärge är i huvudsak ett garage där du kan hålla din båt ur elementen för lagring eller för att göra reparationer. Det kan vara så enkelt som en overhead tak som passar på din brygga, eller så komplicerat som en uppvärmd, sluten verkstad komplett med låsa dörrar och alla dina båtutrustning. Installera en grundläggande båt skydd, dock kan vara relativt lätt. Allt du behöver är hörn stöd och ett tak. Saker du behöver
Betong pålning konstruktion rör
Tryckimpregnerat virke
Betong
Galvaniserad trä skruvar
Trä eller pålar av stål
Borrmaskin med bits
Måttband
Galvaniserat eftersläpning bultar
galvaniserade maskinbultar med nötter
Takstolar
Hurricane klipp
Plywood
Tar Bältros papper
väggbeklädnad
Paint
Visa fler instruktioner
1

Kolla med din lokala zonindelning kommissionen att avgöra om du behöver ett bygglov eller en zonindelning varians att bygga båten husrum.
2

Mät fotavtryck av båten skydd du tänker bygga. Det är en bra idé att bygga bostäder så att det inte bara täcker hela båten, men även bryggan på vardera sidan av båten. Detta kommer att göra det möjligt att lägga till väggar och låsbara dörrar senare om du så önskar. Det är oftast bäst att bygga båten skydd så nära stranden som möjligt, men inte så nära att tidvattnet kommer att lämna båten jordad. I vissa fall innebär detta att du kommer att installera skydd i slutet av din docka, medan vid andra tillfällen, skulle det skydd installeras nära framsidan av dockan.
3

Planera din båt skydd för att passa den storlek du behöver. Detta är viktigt eftersom du måste veta hur många pålar du kan behöva installera för att stödja vikten av taket. Om du bygger det skydd i ett samhälle som kräver zonindelning godkännande av sådana strukturer, måste du lämna in denna plan till zonindelning kommissionen innan du kan påbörja byggandet. Om din docka har gångbanor på båda sidor av båten, kommer du inte att installera ytterligare pålar om dockan är en flytande typ.
4

Installera nödvändiga pålar i vattnet om man inte kan bygga på en befintlig brygga. De pålar bör vara av samma typ som används på din docka, antingen metall eller trä. Timber pålverk är dock vanligare och billigare. För att installera pålverk, sjunka papprör i vattnet och gyttjan under vattnet. Diametern på dessa rör bestäms av hur stort betong och trä pålar är. Som ett minimum, bör röret vara två gånger diametern av pålning för att ge ett stabilt tung vikt för att förankra husrum och bryggan på plats.
5

Pump vattnet och gyttjan ur pappröret hela vägen ner till fast mark. Sätt i trä pålar i röret och driva dem så djupt det går. Slutligen, häll cement i röret att vikta pålning i marken. Efter ungefär en vecka, kan du ta bort papprör om du vill, men det kommer att försämras med tiden av sig själv.
6

Installera hörnstolparna för båten skydd genom att fästa dem på pålar träbrygga eller dockningsstationen golv reglarna med fördröjning bultar enligt din plan för storleken på båten skydd. Förborra hålen eftersläpning bult med en elektrisk borr före installation så att de inte spricker eller dela.
7 headers

Installera som kommer att stödja takstolar längs längden av båten skydd. Dessa rubriker ska byggas om de specifikationer som anges av din lokala zonindelning provision. Om du installerar dem utan tillsyn av en kommission, använd 2-tums med 8-tums tryckimpregnerat virke längs hela längden av skydd, med en längd av virke ansluten till utsidan av hörnstolparna och annan ansluten till insidan av hörnstolpar. Slutligen, anslut hörnstolparna bredden med 2-tums av 6-tums timmer för extra styrka. Förborra hålen för dessa och montera dem alla med förzinkade bultar och muttrar.
8

Montera takstolarna en i taget, med början fackverket belägen längst bort från stranden eller på baksidan av båt härbärge där båten går från. Dessa bör installeras med orkanen clips för att skydda skydd i händelse av en storm. Placera plywood tak på plats över takstolarna, och fäst sedan varje bit plywood på fackverket
9

med galvaniserade skruvar. Undvik att använda naglarna, eftersom dessa i regel inte säkra under stormar och kan dra ut på takstolar. Om du tänker att täcka sidan av exponerade takstolar också, skär den nödvändiga plywood till storlek med en cirkelsåg och installera det nu med galvaniserad träskruv.
10

Rulla tjärpapp över plywood , säkra den över hela ytan av taket med en häftpistol. När tjärpapp har placerats, kan du installera bältros, som börjar med den lägsta punkten på taket och arbetar på toppen av taket. Dessa kan fästas på plats med hjälp av spikar aluminium takläggning. Avsluta båten skydd antingen sidospår takstolar som du täckt med plywood eller måla dem om de utsätts för.
11



.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104784.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.