Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad kan man göra med en gammal Jet Ski Hull

Rengöring upp din trädgård eller garage kan gräva skatter du kanske inte har tänkt på i flera år. Tyvärr finns det inte alltid mycket du kan göra med en del av vad du hittar. En jet ski skrov är ett sådant exempel. Du kan inte göra en planter ut av det, och det skulle inte göra en bra knutpunkt för ditt bord. För poster som dessa kan göra användningen av dem eller att bli av med dem är en utmaning, men det är inte omöjligt. Återvinna den

Det bästa valet för att befria sig själv av en gammal jet ski skrov är att återvinna det. Om motorn och andra metallkomponenter i jet ski är fortfarande inne i skrovet, kan du oftast bara ta hela jet ski till en bärgning gård som köper metallskrot. Vissa Scrappers kräver att du tar bort glasfiber, men de flesta kommer inte. Fördelen är att du kan få ett par dollar restvärdet när du bli av skrovet. Om du är kvar med bara glasfiberskrov sig dock kontakta företagets papperskorgen pickup för att avgöra om det kan ta skrovet som ska återvinnas.
Återställa det

Återställ jet ski till fungerande skick med skrovet som bas om själva skrovet inte är skadad. Du kan anskaffa reservdelar för jet ski från återförsäljarna oavsett hur gamla de ski är, även om de kan behöva särskilda ordning de delar för dig, och få dem levererade.
Trash Det

Om ditt område inte stöder glasfiber återvinning och skrovet är berövad metallkomponenter som skulle göra bärgning genomförbart, kan du helt enkelt kasta skrovet bort. För att undvika att dina sopor företaget debitera dig att plocka upp en överdimensionerad objekt, använd en tigersåg för att skära skrovet i mindre delar som passar in i din papperskorg.
Sälja den

Med ett tillräckligt billiga prislapp, online marknadsplatser är en idealisk plats att dumpa saker du inte har någon användning för längre. Chanserna är goda att någonstans, är det någon som söker på Internet för att hitta ett skrov för sin jet ski. Allt du behöver göra är att lista skrovet med några bilder, och du kan bli förvånad över hur många svar du får.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104781.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.