Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en kanot Kit

Kanot kit utmanande projekt för att göra att dagens byggare början båt med en nybörjar alternativ som de finner sina färdigheter. Detta bör inte tolkas som att kanot kit är enkla att sätta ihop, dock. Du behöver tålamod och ett fast grepp om träbearbetning tekniker för att producera en kanot som är säker och bekväm att använda på vatten. Saker du behöver
bockar
Visa fler instruktioner
1

bort komponenterna i kanoten från den förpackning i vilken de levereras. Olika kanot kit utnyttjar olika delar, så bekanta dig med de delar av satsen före början. Behåll transportlåda, men som i de flesta kit, är detta leveransmaterialet utformad för att fungera som en byggnad jigg för kanoten. Läs igenom instruktionerna kanot kit noga att bestämma det rekommenderade sättet att köpa 2

vidare med byggprojekt, samt att avgöra vilka delar, om någon, kommer du behöva köpa separat innan du börjar. Inte alla kanot kit kommer att innehålla alla de delar som är nödvändiga för att slutföra projektet.
3

Inrätta en arbetsplats där du kan bygga kanoten kit utan att behöva flytta runt. Ett garage eller lada är perfekt, där du har tillgång till både träbearbetning verktyg och en mängd handverktyg, såsom hyvlar, skruvmejslar och stämjärn. Ställ upp byggnaden jiggen enligt satsens bruksanvisning. Det kan vara bra att ha en uppsättning av bockar som att placera byggnaden jigg för att hålla kanoten från golvet.
4

Konstruera träkomponenter i kanoten enligt kit tillverkarens anvisningar. Inga två tillverkarna kommer att kräva riktigt samma process, så läs byggandet delen av häftet noggrant medan du arbetar på båtens struktur.
5

Applicera glasfiberharts och mattor ur satsen i insidan av kanoten enligt de medföljande instruktionerna, låt det härda, sedan avsluta satsen med den medföljande avslutande produkt, oavsett om det är polyuretan sealer eller en enkel lasyr. Låt kanoten torka helt innan du försöker att flyta den på vatten för att förhindra missöden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104780.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.