Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att skrota en glasfiber båt Hull

Skrotning ut en glasfiber båt skrov kan vara en svår proposition oavsett storleken på båten. Eftersom det inte kan återvinnas, är du kvar med endast ett fåtal alternativ. Om skrovet är oskadat, överväga att placera en annons i den lokala tidningen att skrovet är tillgänglig för gratis eller för en liten avgift. Någon kanske vill använda den för att bygga en båt. Om skrovet inte är salvageable dock skära upp skrovet och ta den till en lokal deponi. Innan du tar bitarna i att skrotas, kontrollera den maximala storleken på objekt att deponin accepterar. Saker du behöver
Tigersåg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla metalldelar från båten som kan återvinnas, inklusive mässing eller stål trim och skenor, elektriska ledningar och kopplingar styrning. Dessa kan tas för att rädda varven och skrotades för kontanter. Du måste skära upp resten av båten.
2

Skär akterspegeln ur båten med en tigersåg, lämnar den i ett stycke om möjligt, eller skär den på mitten om det behövs. Kontrollera med dina sopor flyttföretag för att bestämma den största storlek eller vikt de kommer att ta på en gång.
3

Skär ut bitar från skrovet som är av en storlek som papperskorgen bolaget kommer att acceptera . Du kommer att stöta på ställen i skrovet där det finns plywood strukturella stöd. Klipp ut dessa också.
4

Transport cut-up glasfiber och bitar plywood till en närliggande deponi om din sophämtare inte tar dem. Du kommer att få betala en avgift för att dumpa de bitar, som kan kompenseras genom de pengar du gjort skrotning ut båtens metalldelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104775.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.