Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man använder en C4 Ok för en T5 Trans

Skapad av Borg Warner Automotive 1982, är T5 sändningar kända för sin design för att ta en nål och kullager motverka växellåda tillsammans med brons synchro ringar. Som en del av de många bildelar som utgör en T5 växellåda, kan drivaxeln oket kan anpassas till förarens önskemål. Installera en C4 ok tillåter förare att dra nytta av den kortare stil koppling handtag för en T5 växellåda. Saker du behöver
Jack står
C4 ok
Wrench
Skruvmejsel
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Kör fordonet på pallbockar för att höja den i luften. Se till att bilen är ordentligt på pallbockar innan du börjar arbeta.
2

Lokalisera bakre avgas och skruva ur de två skruvarna som låser in den totala avgassystemet. När den bakre avgassystemet har tagits bort, får du tillgång till drivaxeln för att installera C4 oket.
3

Lossa skruvarna som håller den nuvarande drivaxel i. Detta kommer att kräva dig att rotera drivaxeln att nå alla skruvarna. När drivaxeln lossas, dra lappar ur fordonet.
4

vätska Ringla överföring över C4 oket. Sätt in den nya oket in drivaxeln öppningen genom att rada upp räfflorna. När oket är på plats, line up skruvöppningarna och montera bultarna för att fästa C4 oket till fordonet.
5

Testkör fordonet efter det nya oket är helt inskruvad
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103323.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.