Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en TJ Body Tub

Tillverkas av Chrysler Motor Corporation, Jeep Wrangler TJ modellserien är en klass av fyrhjulsdrivet fordon som tillverkas 1997-2006. Även kallad "badkaret", var Jeep Wrangler TJ kropp konstruerad med ett stycke, förenad design. Precis som sin föregångare, den Jeep CJ och YJ modellserie måste kroppen tub av Wrangler TJ tas bort från fordonets ram i ett enda stycke. Saker du behöver
Hoist
skiftnycklar
Phillips och platt-head skruvmejslar
Grinder eller borra
Slipning eller cutoff hjul
Rope
Fyra 3-tums S-krokar

Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet under en lyftanordning.
2

Dra ledningsnätet i brandväggen i motorrummet.

3

Avlägsna kylvätskeslangarna från värmararrangemanget med en skiftnyckel och platt skruvmejsel.
4

Koppla loss alla tillbehör, t.ex. fönstret spolarvätska och kylarens tanken, som är knutna till fender väggarna inne i motorrummet med lämplig skiftnyckel eller skruvmejsel.
5

Koppla drivkabeln tåget jordning från kroppen fender väggen, om närvarande, med en skiftnyckel.
6

Koppla styra hjulet koppling, vid foten av det nedre knogen, med en skiftnyckel.
7

Avlägsna chassi bultarna, som håller kroppen tub till fordonets ram, med en skiftnyckel. Om skruvarna inte kan tas bort med en skiftnyckel på grund av rost, skär nötter utanför bultarna med en slipning eller cutoff hjul.
8

Release vindrutan spärrarna med handen och fäll vindrutan framåt över huva.
9

Tie ena änden av fyra individuella 12-fots sektioner av rep tillsammans i ena änden, vilket skapar en stödjepunkt vid en ände av repet sektioner. Häng de knutna ändarna av repet över kroken höjden.
10

Tie en 3-tums S-krok till den fria änden av varje rep avsnitt. Ordna S-krokar under stötfångaren fästen i främre och bakre stötfångare, fästa ett rep till varje konsol på varje sida av varje stötfångaren. Vid korrekt ansluten, kommer det att finnas ett rep fäst till varje hörn av Jeep kroppen badkaret.
11

Höj lyften lyfter kroppen badkaret utanför ramen. Tryck fordonet ut från under den upplyfta kroppen och sänk kroppen tub till marken eller på en trailer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103322.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.