Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Instruktioner för Rubicon Express TJ Front Track Bar

Den främre hjulupphängningen på en Jeep Wrangler TJ är konstruerad för att hantera off-road terräng vid låga eller måttliga hastigheter. Vid högre hastigheter eller i utmanande områden, kan den främre änden bli instabil till den grad att vara en fara för föraren och passagerarna. Rubicon Express tillverkar ställbara bommar fram spår som förbättrar stabiliteten i extrema off-road situationer. Staplarna är tillgängliga via off-road tillbehörsutgångarna, och installationen kräver grundläggande fordonsindustrin kunskaper samt mekanisk aptitude. Saker du behöver
Justerbar spår bar
5/8-tums bult /mutter /distansaggregat
Hydraulisk eller mekanisk domkraft
Hylsnyckel
skiftnyckel
Pickle gaffel bar
Hammer
Borrmaskin
5/8-tums borr
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep TJ på en plan plan yta och dra åt parkeringsbromsen.
2

Lyft den vänstra sidan av fordonet med en hydraulisk eller mekanisk domkraft för att ge utrymme när du tar bort och ersätta den främre spåret bar. Hoppa över detta steg av Jeep har ett tillbehör lift kit installerat.
3

Bifoga en hylsnyckel på bulten där den övre änden av fabriken spåret bar fäster fästet på fordonets ram . Bifoga en fast nyckel på muttern som en backup. Lossa och ta bort skruven och muttern. Kasta båda.
4

bort bussningen bult och mutter i den motsatta änden av baren med hylsnyckel och skiftnyckel. Spara bult, mutter och brickor.
5

Montera gafflarna på en ättikslag-gaffel bar mellan slutet av spåret bar och bussningen. Strejk i slutet av baren med en hammare för att separera baren från munstycket och ta bort stången fabriken spåret.
6

Inrätta en borrmaskin med en 5/8-tums borr. Borra och förstora bulthålet i fästet på ramen.
7

Placera bussningen slutet av Rubicon Express spåret bar mot bussningen. Se till baren sträcker sig horisontellt från bussningen, och böjen vid den motsatta änden av stången pekar uppåt.
8

Anslut den nedre änden av baren på bussningen med de sparade brickor, bult och mutter. Fäst fast nyckel på muttern som en backup. Dra åt bulten till 55 ft lbs. med en momentnyckel.
9

Lossa låsmuttern på hylsan nära den övre änden av spåret bar med fast nyckel. Placera den runda kopplingen i slutet av baren på 5/8-tums hål i berget. Vrid kopplingen medurs eller moturs för hand, vid behov, så det ligger i linje med 5/8-tums hål.
10

in den bifogade skruven från 5/8-tums bult /mutter /spacer montering genom undersidan av den cirkulära beslaget. Montera bulten genom 5/8-tums hål i fästet underifrån. Skjut änden av stången mot ansiktet av berget.
11

Skjut förutsatt spacer på den övre änden av bulten ovanför fästet och gänga på muttern på änden av bulten. Fäst fast nyckel på muttern som en backup. Dra åt bulten till 55 ft lbs. med momentnyckel.
12

Dra åt låsmuttern ordentligt med skiftnyckel. Sänk och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103318.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.