Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort Speed ​​Alert på en Pajero

Mitsubishi Pajero, även känd som Montero och Shogun är en sport utility vehicle som säljs i USA fram till 2006, den fjärde generationen fortfarande säljs i andra delar av världen. En av dess främsta problem är hastigheten alert som slocknar vid 75 miles per timme. Men säkert inte tillräckligt högt för att vara ett stort problem, är detta ljud ovälkommen. Lyckligtvis finns det ett sätt att ta bort den hastighet alert på en Pajero. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och hitta din Pajero batteri. Koppla bort jordkabeln från minuspolen så att ingen elektricitet går genom någon av delarna. Detta steg är avgörande för din säkerhet.
2

Säkerställ att bilen inte kan flyttas genom att dra åt parkeringsbromsen. Sätt rattstången i lägsta möjliga position så att du kan nå trim panel. Du kan se det som löper längs undersidan av din Pajero instrumentpanel.
3

bort beklädnaden på din Pajero genom att dra den med händerna. Den har inga skruvar, så du behöver inte oroa dig för att bryta det.
4

Skruva loss instrumentpanelen från instrumentbrädan panel med en skruvmejsel. Få hastighetsmätaren ur instrumentbrädan. Observera att hastighetsmätaren har några kablar anslutna till det, så att inte dra för hårt.
5

Pop på baksidan av hastighetsmätaren och leta efter en liten silver box kopplad till dess rygg. Koppla loss kablarna från den lilla silver box med fingrarna och lämnar dem där de är.
6

Sätt hastighetsmätaren ihop och skjut tillbaka den i instrumentpanelen, återmonterar skruvarna. Tryck fronten tillbaka under instrumentpanelen. Höj rattstången och ur parkeringsbromsen. Anslut jordkabeln tillbaka till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103315.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.