Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Selec-Trac Shifting Instruktioner

Fyra-hjulsdrivna fordon kan du ändra från tvåhjuliga dragkraft på vanliga asfalterade vägar till fyrhjulsdrift med vridmoment från både fram och bak. Ett fordon som är i fyrhjulsdrivna par framhjulen 'drivaxel med bakhjulen "drivaxel i fördelningsväxeln. Detta skickar kraften till alla hjul för hala vägar eller färdas över stora stenar. Jeep har ett urval Trac shifter att ändra makten mellan tvåhjulsdrift, fyra-wheel-drive automatisk, fyrhjulig låg och neutral. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningen till "On" läge utan att vrida motorn på. Placera kolonnen skiftaren på höger sida i "Neutral"-läget. Den "N" tänds på instrumentpanelen. Skjut Selec-Trac knappen på instrumentbrädan till höger om ratten till "2WD" för att skicka ström till bakhjulen bara.
2

Vrid tändningsnyckeln till "ON" . Placera shifter kolumnen redskap i "Neutral". Skjut Selec-Trac knappen på instrumentbrädan till mittläget i "4WD Auto" för att skicka ström till alla fyra hjulen. Addera 3

Ändra Jeep överföring till "4 WD Low" medan du kör. Sakta farten till två till tre miles per timme. Flytta växelspaken till "Neutral". Sakta flytta omkopplaren på instrumentbrädan till botten position "4WD Low." Flytta växelspaken bakåt till önskat läge.
4

att placera Jeep i neutralläge för bogseringsändamål, vrid tändningsnyckeln på utan att starta bilen. Placera shifter kolumnen redskap i "Neutral". Tryck ner bromspedalen och tryck på den grå stift på 4X4 shifter inåt. Släpp upp bromspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103313.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.