Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur att svetsa en Bull Bar

En tjur bar är ett system av svetsade metallrör fäst lastbilar och andra fordon för att ge extra front-end skydd. Göra en tjur bar är mer kreativt och kostnadseffektivt än att köpa en. Det enda du behöver för att skapa tjuren bar för ditt fordon är några metallrör och svetsning erfarenhet. Efter din bull bar är konstruerad, kan du slappna av och känna på framsidan av din bil är nu säkrare. Saker du behöver
Stålrör
Vinkelslip
Welder
svetsare mask
Visa fler instruktioner
1

Skär stålröret till längd beroende på storleken på ditt fordon. Styckning de vertikala bitar ca 2 meter i längd borde vara perfekt. Likaså kommer de horisontella rören genomsnitt cirka 4 meter i längd. Se till att använda ett ihåligt rör som är ungefär 1-1/2-inches tjock.
2

Använd vinkelslip på kurvan de två vertikala ledningar till en 90-graders vinkel. Böjda dessa bitar kan du fästa rören rätt till ditt fordon. Se till att vinkeln är perfekt vid 90 grader eller tjuren baren kommer inte inställd nivå.
3

Svetsa de två vertikala rören till underredet på din bil. Tänk att ha en partner att hålla upp bitarna medan du svetsar så att jobbet kan göras stadigt. Avstånd rören 2 meter ifrån varandra.
4

Svetsa de horisontella rören till de vertikala 2-meters bitar. För bästa skydd och stabilitet, lämna runt tre inches mellan varje horisontella röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103310.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.