Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Kan jag Bypass Starter Relay på en 4 Wheeler ?

Startreläet för en 4 hjuling är en solenoid . Solenoiden är en elektromagnet som kastar en omkopplare för att koppla in startmotorn när tändningsnyckeln vrids till " start ". Borttagning tändningslåset från " start " frikopplar startmotorn . Jump Start med batteri Review Använd

startkablar för att ansluta batteriet sidan av startmotorn till den positiva polen på batteriet . Ta bort klämman från startmotorn så snart motorn startar . Se till att fordonet transmissionen är i friläge med nödbromsen engagerade .
Jump Start med clutch

Placera 4 hjuling på toppen av en kulle eller lönegrad . Vrid tändningen till " ON" trycker ner kopplingspedalen ner och börja rulla iväg . Släpp kopplingspedalen när du har byggt upp fart . Du kan också använda ett annat fordon eller personer för att driva bilen .
Använd Starter Bypass Switch

Några 4 motorcyklister har en starter förbikopplare . Detta gör det möjligt för fordonet att vev utan kopplingspedalen helt nedtryckt . Denna var avsedd för användning i lera och snö , eller i branta sluttningar .
Varning

Starthjälp med batteriet kommer att producera gnistor . Bär skyddshandskar och inte hoppa start nära bensintankar eller spill . Den skjuts med koppling proceduren fungerar inte med en automatisk växellåda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103306.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.