Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Specifikationer för Nitto Terra Grapplers

Den Nitto Terra Grappler är en premie, all-terrain däck. En all-terrain lastbilsdäck är en som inte är avsedd för djup lera, men ger bra grepp i alla förhållanden. Det erbjuder ett relativt lugnt på väg rida, tillsammans med bättre slitbaneförslitning än erbjuds av hängivna mud-terrain däck. Däckmönstret

Stora, vertikala hålrum mellan klackarna tillåter material som ska rengöras undan vid körning i terräng. Terra Grappler är siped (små nedskärningar i klackarna) för att möjliggöra bättre grepp i vått väglag och större motstånd mot vattenplaning (när ett däck förlorar dragkraft över vatten). Benen sträcker sig till axlarna i båda ändarna av däcket, som ger dragkraft när du vrider på ratten. Två-lagers polyester sidoväggar förhindra eventuell punktering i terrängkörning. Den Nitto Terra Grappler ger en bra balans mellan de på väg orienterad Dura Grappler och aggressiva Mud Grappler.
Tillgängliga storlekar

Nitto Grappler finns i mer än 60 storlekar, från LT265/75-R-16 för en 16-tums diameter hjul upp genom LT315/50-R-24 för en 24-tums diameter hjul. Kolla din instruktionsbok för att identifiera din lastbilens storlek lager däck för att säkerställa att du beställer rätt däck. Som en premie däck, den Nitto Terra
Pris

Grappler bär ett högre pris, vilket intervall baserat på storleken på däcket, från $ 150 till $ 450. Kostnaden är något kompenseras av hög hållbarhet och slitbanans livslängd av däckets konstruktion. Medan tid däck rotationer är avgörande för däckens livslängd (och mängden terräng däcket tål) däckets slitbaneförslitning rating av 500 kommer att möjliggöra en däckets livslängd på mellan 30.000 och 50.000 miles.
Tillgänglighet

Nitto Terra Grappler är tillgängliga från stora etablerade snökedjor, samt från ansedd online däck och leverantörer lastbil. Använd funktionen återförsäljaren locater i Nitto hemsida för att hitta en återförsäljare i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103298.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.