Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Stuck Jeep

Mest Jeep entusiaster säger att de aldrig har fastnat innan. Sanningen är att Jeep-ägare testa sina fordon till de gränser och ibland måste betala priset för att fastna. Om du hittar din jeep fastnat i snö, lera eller smuts, finns det några enkla tips att följa som tar dig tillbaka till terrängkörning på nolltid. Instruktioner
1

Begär dina passagerare att komma ur jeepen och vänta i ett säkert område. Detta minskar vikten på bilen. Men bara frågar om det är säkert att lämna bilen.
2

Rotera däcken från sida till sida genom att vrida på sidan ratten till sida. Ändra riktningen på dina däck kommer att flytta snö, lera eller smuts ur vägen för din Jeep.
3

Gräv ett dike framför och på baksidan av din jeep däck. Placera en bit trä eller andra tillgängliga material, såsom mattor eller en filt, i diket framför hjulet. Detta gör att din Jeep för att få dragkraft.
4

Tryck på gaspedalen varsamt för att underlätta framåt. Gör inte stampa på gasen. Det kommer bara att snurra din jeep däck och få dig fast ännu mer. Genom att byta från "Drive" till "Reverse" och tillbaka igen
5

alternerande riktningar. Tryck alltid på gasen försiktigt oavsett vilken riktning du går. Ibland är det lättare att backa din Jeep ut, istället för att gå framåt och fastnar ännu mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103291.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.