Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

John Deere 3400 Manuella teleskoplastare Specifikationer

En teleskoplastare är en specialiserad frontlastaren traktor med hög-lift, hög vikt kapacitet. Redskapsbärare används för tillämpningar inom jordbruket såsom lastning hög-clearance lastbilar som kräver extra räckvidd på lastning bommen att deponera material på sängen. De kan också vara utrustade med truck armar för att möjliggöra lyfta tunga pall laster i industriella tillämpningar. På grund av deras förbättrade lyftkapacitet och vikten av material som överförs, är redskapsbärare balanseras annorlunda än vanliga lastare framvagn och har mer kraftfull hydraulik. Från och med 2000 producerade John Deere en rad teleskoplastare modeller i sin Zwebrucken, Tyskland fabriken. Den 3400-modellen var den andra i serien. Deere upphörde produktionen av alla redskapsbärare 2006. Motor

John Deere 3400 kom standard med en turboladdad fyrcylindrig PowerTech dieselmotor som ger 100 hästkrafter vid en arbetshastighet intervallet 1.000 till 2.300 rpm. Den PowerTech är samma motor som används i John Deeres jordbrukstraktorer och har en 4,2-liters oljevolym och ett 500-timmars oljebytesintervall.
Hiss och Kapacitet

Bommen på 3400 sträcker sig mer än 23 meter och har en lyftkapacitet på 3,3 ton. Ligger bakom bakaxeln, fungerar motorn som en motvikt för fram-nå med tunga laster på bommen.
Transmission

3400 överföring är en fyrväxlad synkroniserad manuell med speciell snabb framåt-till-vända Shift för att passa kraven på snabba lastning. Heltid fyrhjulsdrift och hastigheter väg upp till 22 mph är standard. Addera Hydraulik

att utföra tunga lyft, Kas 3400 Teleskoplastare ett hydraulsystem som drivs med en konstant pump som levererar 28 liter vätska per minut vid 3400 psi. En joystick på de hydrauliska ventilstyrning höja /sänka och fylla /tömma funktionen. En vippströmbrytare ovanpå styrspaken manövrerar utvidga-retur cylindrar.
Styrning

Med motorn placering på baksidan, är hjulbas förkortas, vilket gör att större manövrerbarhet. Det finns tre styrsätt och en svängradie på 11 fot 7 tum.
Interior

Operator förmåner inkluderar en multi-justerbart säte luftfjädring och ett ljudisolerat cab. Maximal glas och minsta stöd hinder inlägget ger utmärkt sikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103279.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.