Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Tips för Yamaha Rhino

Yamaha Rhino har visat sig vara en användbar bil - inte bara på gården, men för jägare också. Rhino har fyrhjulsdrift, bra markfrigång och robust styling. Korrekt utrusta, och sedan säkert fungerar, är en Yamaha Rhino inte annorlunda än att utrusta och driva en full-size lastbil. Men det finns faror som ska beaktas och säkerhetsutrustning bör inte ignoreras. Säkerhetsutrustning

Använd säkerhetsutrustning medföljer Yamaha Rhino. Rhino är en förhållandevis toppstyrda fordon. På ojämn terräng, kan det vara ganska lätt att välta en, särskilt om föraren är oerfaren. Yamaha Rhino är utrustad med säkerhetsbälten som skall bäras vid alla tillfällen när fordonet körs för att minska risken för skador vid en rundslagning. En hjälm är ett måste när turridning. Inte bara hindrar hjälmar skallskador, men också bidra till att avvärja problem genom att skydda föraren eller passageraren från skräp på grund av Rhino brist på en vindruta.
Cargo

Yamaha Rhino kan bära last, men tänk på att flaket på bilen sitter något högre än sittpositionen. Detta innebär att lastutrymmet är ovanför centrum punkt på fordonet. Stor last bör inte utföras på Rhinos lastutrymme eftersom detta kommer att placera övervikt på toppen av fordonet, rubba dess tyngdpunkten. Det bästa alternativet för att bära tunga eller otympliga bördor är att använda en trailer.
Accessoarer

accessorizing din Yamaha Rhino är halva nöjet, är det viktigt att konstatera att alltför många tillbehör kan vara skadligt för sin smidighet och potentiellt orsaka säkerhetsproblem. Anpassade hjul och däck, i synnerhet, bör övervägas noga före köp. Vissa fälgar och däck som produceras för Yamaha Rhino är inte konstruerade för användning i terräng. Addera Köra

köra Yamaha Rhino är en helt annan upplevelse från att köra en vanlig bil eller fyrhjulsdriven bil. Känslan av hastighet är ganska lite mer märkbar, speciellt eftersom Rhino kan överskrida hastigheter på 60 mph. Kom ihåg att den Rhino inte vänder snabbt vid dessa hastigheter, och att fordonet kommer snabbt rulla över om den trycks för hårt. Nya ryttare bör alltid börja långsamt, att få en känsla för kontrollen av fordonet innan några förrädiska off-road banor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103277.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.