Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur öka dragkapacitet hos en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler är en robust off-road fordon med en låg-vridmoment straight-cylindrig motor. Dess makt och fyrhjulsdrift kapacitet skulle få dig att tro att det är en bra bil som man kan bogsera. Faktum är att Wrangler inte är utformad för att bogsera tunga laster. Bromsarna är inte kalibrerade för bogsering och smal hjulbas, vilket är perfekt för off-road kapacitet, är farligt vid bogsering av tunga laster. Det finns några ändringar som skulle göra det möjligt att säkrare bogsering av tunga laster. Saker du behöver
Dragkrok
inramar förstärkningar
Nya bredare däck
Ny högpresterande bromsar
Visa fler instruktioner
1

Öka vikten av Jeep Wrangler. Den Wrangler är ofta gånger ljusare än den last man vill dra. Detta skapar en farlig situation i vilket belastningen bakom fordonet kan trycka på Wrangler runt under resor. Fyll den bakre delen av fordonet strax över axeln med sandsäckar eller vikter gym.
2

bas Öka hjulet genom att installera bredare däck. Belastningen bakom bilen kan bli instabil när den är betydligt bredare än det fordon bogsering.
3

Installera en kraftigare dragkrok. Många gånger Jeepar begränsas av dragkroken de använder.
4

förstärkningar Weld ram till Jeep Wrangler ram. Styvheten av ramen avgör hur mycket laddar den kan bogsera. Förstärkningarna är svetsade i ramen leder.
5

Installera högpresterande bromsar. En kritisk del av dragkapacitet är förmågan att sluta med den släpvagnsvikt säkert i trafiken. Lager bromsar kan misslyckas medan bogsering av tunga laster leder till Jeep knuffas runt i trafiken.
6

Har axlar Jeep Wrangler växlade. Växlarna inuti skillnaderna kan trimmas för optimal dragförmåga. Det är en komplex uppgift och bör göras av en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103275.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.