Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Ta bort skruvarna på en GeoTracker

Medan reparera eller göra uppgraderingar till din Geo Tracker, kan du märker unika skruvar eller bultar på olika delar av fordonet. Om du inte har de nödvändiga skruvmejslar eller skiftnycklar för att ta bort dessa fästen, kommer du inte att kunna slutföra en reparation eller uppgradering. Det är viktigt att identifiera varje unik skruv på en Geo Tracker samt verktyg som behövs för dess avlägsnande. Saker du behöver
Skruvnyckel
Hylsnyckel
Axle nut socket
Torx skruvmejsel
insexnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Ta bort muttern lagerlåsanordningen på framhjulet med en framhjulsdriven skiftnyckel. Vrid nyckeln moturs för att ta bort låsmuttern.
2

Ta en parkering-broms-kabel låsmutter med en hylsnyckel. Vrid nyckeln moturs för att ta bort muttern.
3

Ta en axelmuttern på din Geo Tracker med en axel mutter uttag. Notera att en axel mutter uttag är inte avsedda för användning med mutterdragare eller motordrivna verktyg.
4

bort Torx-skruvar från vindrutan ram och instrumentbrädan med en Torx-skruvmejsel eller insexnyckel.

5

Ta bort skruvarna som håller fabriken stereo till instrumentbrädan. Vrid stjärnskruvmejsel moturs för att ta bort skruvarna.
6

Ta bort skruvarna som håller andra komponenter på instrumentbrädan, liksom de fästa trim dörrpanelen på plats, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Vrid moturs för att ta bort varje skruv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103269.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.