Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en mjuk topp på en 2008 Jeep Rubicon

Jeep Rubicon, som tar sitt namn från 4x4 trail i Sierra Nevada-bergen, är det seriöst och verkligen off-road trim version av Wrangler. Den kraftiga Rubicon är utrustad med ett antal funktioner, inklusive hårda och mjuka toppar. Soft Top installationen är mycket likt andra Jeep Wranglers och inte kräver några verktyg. Var noga med att endast utföra sufflett installation när utomhus förhållandena tillåter. Instruktioner
en

Dra ut remmen vid varje sida av suffletten som är vikt i den bakre delen av Rubicon. Dessa är kardborreband och bör lätt lokaliseras.
2

Sträck suffletten över fordonets längd. Skjut den främre fästet i spåret på toppen av fordonet tills den gör ett hörbart klick.
3

Skjut in resten av toppen är tyget framåt mot vindrutan och placera plastclips vid sidorna av toppen in i dörren parentes.
4

Ta mitten stödkonsol nedåt på varje sida av fordonet för att glida in i vinkelräta skenan. Vik bak tyg över det bakre fästet.
5

Flytta in i framsätet på bilen och låser hakar fast i vindrutan ram loopar. Återigen kommer det att finnas ett hörbart klick när krokarna är fästa. Gör detta på båda sidor av Jeep.
6

Placera plastclips på bakre tyget i spåren som löper längs rälsen hela vägen runt Jeep. Zip fönstren på plats på baksidan och sidorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103265.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.