Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur Tow Medelstora stadsjeepar

Okunnighet om ang kan förstöra din bil och din resa. Lär dig det korrekta sättet att bogsera ett fordon bakom din husbil eller fritidsfordon eller RV. Motor-hem och ägare RV vill oftast en vagabond fordon att komma runt med när de når sin destination, och även hyra är ett alternativ, de flesta motor-villaägare föredrar ekonomi och vana av att använda sina egna fordon när de kommer till en park eller campingplatsen. Även om bogsering en bil eller medelstora sport utility vehicle, eller SUV, bakom en husbil ser ut som en no-brainer, vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att du inte skadar fordonet bogseras eller orsaka andra säkerhetsfrågor. Saker du behöver
Towbar
Säkerhet kablar
Visa fler instruktioner
1

Shift SUV till neutralläge för att undvika skador på transmissionen och andra komponenter drivlina medan du bogsera fordonet.
2

Lämna tändningsnyckeln i det första läget, oftast av extrautrustning. Säkerställ att alla anordningar och tillbehör som förbrukar el är avstängda.
3

Montera dragkroken på SUV som ska bogseras. Dragkrokar har en klämma system som fäster den främre ramen av SUV precis bakom den främre stötfångaren.
4

Tillbaka upp dragfordonet till dragkroken.
5

Kontrollera att dragkroken s koppel-låsanordning är i helt öppet läge. Placera kopplingen på dragkroken över hitchball på din RV eller husbil. Kontrollera att kopplingen sitter ordentligt ned över hitchball.
6

Lås kopplingen. För hävarmstyp kopplare måste hävarmen vara helt i det nedre läget och den låsbara stift infört. I fallet med ratt-typ koppel, måste du dra åt helt ratten. Dra upp på dragkroken skarvdon för att säkerställa att den är ordentligt fastsatt.
7

zickzackmönster säkerhets kedjor eller kablar från dragkroken på stålet flikarna bredvid hitchball. Fäst ordentligt. Tillåta vissa slack i kedjorna för förflyttning under svängar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103262.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.