Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man installerar en S10 Blazer Body Lift

Lyft kroppen av en fyrhjulsdriven lastbil ger lite extra däck utrymme för större däck, medan samtidigt minska de totala kostnaderna för projektet jämfört med en suspension lift. Till skillnad från dyra kit fjädring lyft, kropp hissar montera enkelt mellan ramen och kroppen av lastbilen. Installerar en kropp hiss på Blazer kan ta så lite som en eftermiddag med vanliga handverktyg. Satsa på kompletta kit när du försöker lyfta din Blazer kropp, snarare än lappteknik ihop dem en i taget eller att försöka skapa en "hemmagjord" version. Saker du behöver
1/2 tums Hylsnyckelsats med en 8 tums förlängning
Automotive jack
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de 16 bultarna som fäster ramen av Blazer till kroppen, då unbolt var och en av dem från trucken.
2

Rulla domkraft under Blazer och placera den så att när du jack det upp, kommer domkraften lyfta kroppen av lastbilen snarare än ramen. Arbetet på ena sidan av trucken i taget. När det finns tillräckligt med utrymme mellan ramen och kroppen för att infoga en av kroppens hissens polyuretan bussningar, sätter den mellan ramen och kroppen, kör sedan en av de förlängda bultar medföljer satsen i hålet, men inte ännu dra åt den.
3

Fortsätt på detta sätt hela vägen runt lastbilen, insättning av polyuretan bussningar och sedan placera bultarna. Varje bult bör fingrarna i sina trådar.
4

Dra åt skruvarna när alla sexton bussningar har installerats, sedan skruva isär de främre och bakre stötfångaren på lastbilen.
5 < p> Installera stötfångarfästet medföljer kroppen lift kit på den främre stötfångaren på lastbilen. Det kommer att montera på plats med den ursprungliga hårdvaran. När den är installerad, installera stötfångaren. Den nya stötfångarfästet justerar höjden på truckens stötfångaren för att matcha höjden av kroppen hiss.
6

Bult den bakre stötfångaren på plats med hjälp av bestånd hårdvara. På S10 lastbilar, kan den bakre stötfångaren justeras med fästena lager stötfångare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103257.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.