Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur hitta en Jeep CJ7 Jack & Lugwrench

Jeep CJ7 är en äldre modell terrängfordon som erbjuds av den inhemska auto maker . Den CJ7 använder kejserliga nötter storlek klack , vilket gör dem kompatibla med engelska mått däck -strykjärn , även känd som klacken skiftnycklar . Under off - road -sessioner , är det inte ovanligt att skada däck eller punktera dem , som kräver ett däckbyte eller reparation . För att få däcket av måste du lyfta CJ7 med en domkraft , och ta bort muttrarna . Håll rörtång och jack i CJ7 under någon bilsemester eller off - road session . Saker du behöver
Måttband eller bromsok
Visa fler instruktioner
1

Placera ena änden av måttbandet på ena sidan av ett öra och köra det över till motsatta sidan. Ta tappmuttem mätningen . Alternativt kan du använda en uppsättning bromsok för att få diametern storlek tappmuttem . Vanliga cj7 tappmuttem storlekarna är 7/16 .
2

Gå till en Biltema med tappmuttem mätning och lokalisera däck järn - rörtång sektionen . Välj en rörtång som har önskad storlek , i detta fall , en passande för 7/16 .
3

Gå till auto jack delen av butiken och hitta en domkraft betyget till vid minst 3000 pounds . Den vanliga " torra " vikten av en CJ7 är 2800 pounds . De flesta off -Roaders utrusta CJ7s med extra växel , föra vikt uppåt på 3000 pounds . Använd en domkraft med en rating på minst 3000 pounds för en extra säkerhetsnivå .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103254.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.