Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man använder Camaro fälgar på en S10 4X4

Chevrolet , som många tillverkare , ofta använder utbytbara delar för att hjälpa till att spara pengar på produktionskostnaderna . Om varje fordon som rullade av monteringsbandet används olika delar , skulle bilar kostar mycket mer än de gör idag . Chevrolet använder utbytbara delar som arbetar inom lastbil, bil , och sport familjer bil . En utbytbar del är hjulnaven bak fordon fyrhjulsdrift . Med undantag för tunga lastbilar , använder Chevrolet vanligtvis 5 x 4.75 tum bultmönster i de bakre bilarna hjulsdrivna de tillverkar . Som ett resultat , kan de stock fälgar som passar på Camaro användas för något S10 lastbil också. Saker du behöver
Automotive jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och ta bort hjulet och däcket . Mät den totala höjden av hjulet, som pickup hjulen är något mindre än de hjul som används på en Camaro .
Två däck

fästet på Camaro hjul som kommer att göra hjulet och däcket kombination samma höjd som beståndet pickup hjul. Annars kommer lastbilens hastighetsmätaren visas felaktigt .
3

Montera Camaro fälgar med nya däck på pickup . Det finns inget behov att justera för offset såvida använda Super Sport hjul , som har en djupare backstegning . Lager och RS Camaro fälgar passar S10 utan adaptrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103251.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.