Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Cherokee Motor

Den Cherokee är en del av Jeep fyra av fyra linje. På grund av storleken på fordonet, är det ingen överraskning att från tid till annan kan du stöta på problem, framför allt med motorn. Om motorn är skadad och behöver repareras, kan du behöva att faktiskt ta bort det från själva fordonet. Du kan ta bort en motor från en Jeep Cherokee utan extravaganta material eller spendera för mycket pengar. Saker du behöver
Jack (2) katalog Skruvmejsel
Wrench in
Catch pan (2)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Cherokee. Loss sele på övre delen av motorn med en skiftnyckel och lyft direkt ut. Koppla bort bränsleledningen på höger sida av motorn och servostyrning linjen på den vänstra sidan av Cherokee motor. Lossa de fem radiator klämmor på höger sida av Cherokee motorn med en skruvmejsel och lägg dem åt sidan.
2

Placera en fångst pan direkt under chassits framsida av Cherokee och frånkoppling Cherokee kylaren genom att lossa de två skruvarna på varje sida av kylaren med en skiftnyckel. Lossa det kan orsaka en del kylvätska och olja att regna ner så fångsten pan kommer att bli nödvändigt.
3

Placera en av kontakterna under framsidan av Jeep Cherokee och höja det nog så att du kan få bekvämt under fordonet. Glida under och placera en annan fångst pan under motorn. Loss svansen axeln hos transmissionen med en skiftnyckel och ta bort det från området. Olja kommer successivt droppa ner efter att du har tagit bort den bakre axeln.
4

Placera annat jack under den främre änden av Cherokee. Den andra jack ska bidra till att stödja din vikt när du lutar på chassit på bilen för att lyfta motorn ur. Lyft Cherokee motor ur chassit och placera den på golvet. Du kommer att behöva ett andra par händer för att hjälpa till att lyfta motorn ut, på grund av storleken på det. En av er borde ta toppen medan den andra kopparna botten av motorn och lyft samtidigt. Du har nu tagit bort den Cherokee motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103246.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.