Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Mitsubishi 3,0 Motor

Med tiden din bil kan uppleva flera problem, och din motor är inget undantag. Det finns en mängd olika artiklar som visar hur man tar bort en motor, men de flesta innehåller verktyg som allmänheten inte kan få tag på. Det finns ett sätt att ta bort Mitsubishi slutar med verktyg som kan köpas eller hyras lätt nog. Saker du behöver
Jack (2) katalog Wrench in
Catch kokkärl (2) katalog Skruvmejsel
Motor hissa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och först lossa fast selen från toppen av motorn med en skiftnyckel. Koppla generatorn kabeln, bränsle och kraftledningar styrning med handen från den vänstra sidan av motorn och mata alla under Mitsubishi motorn så de är ur vägen. Slutligen, lossa fläkten från botten av motorn med en skiftnyckel.
2

Lossa raden av bultarna på Mitsubishi radiator med en skiftnyckel. Radiatorn är till vänster på motorn. Tappa ur kylvätskan ur kylaren genom att skruva av ventilen på toppen av kylaren. Addera 3

Placera två uttag under framsidan av Mitsubishi för att stödja lyften när du använder den. Skjut under fordonet och ta bort kraftöverföringsaxeln med en skiftnyckel och placera en fångst pan för att se någon olja som läcker är fångad i den.
4

Skjut en motor hissa framför Mitsubishi och bifoga de två kedjorna till motorn, på sidan och botten. Lyft Mitsubishi motorn försiktigt ut, vilket gör att motorn inte rubba några andra bilkomponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103245.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.