Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man bygger en Steel Bumper till en lastbil

Under äga en lastbil, är chansen någon gång att du måste byta ut en stötfångare. Fyrhjulsdrift lastbilar är särskilt känsliga för sådana skador. En billig lösning innebär installation av en stötfångare bärgning gård om du kan hitta en, men om du inte kan, kan du enkelt anpassa en bit av tunga-gauge stålrör för att utföra uppgiften. Försök att undvika att använda galvaniserade rör, emellertid, såsom galvaniserat stål är svåra att svetsa på rätt sätt. Saker du behöver
Metal inert gas svetsare
Heavy gauge 4-tums diameter röret
bärgning gård fästen (Om du inte har originalen) katalog Måttband
1/2 tums enhet socket set med breaker bar.
Visa fler instruktioner
Konstruera en ersätter Bumper för din lastbil
1

Ta bort den gamla stötfångaren med socket set, behålla hårdvaran används att montera stötfångaren till lastbilens ram horn. Avlägsna påskruvat stötfångare fästen från den gamla stötfångaren.
2

Skär en längd av stålrör lika med bredden av lastbilen och mät därefter till mitten av längden av röret och gör en markera. Använd måttband för att mäta avståndet mellan ramen hornen där stötfångare monterade på trucken. Addera 3

Dela måttet mellan ramens horn i hälften, mät sedan från mittpunkten på stötfångaren och göra en markering. Det är där du kommer att svetsa på stötfångaren fästen.
4

Använd svetsaren att fästa etiketter fästen till den nya omgången röret, se till att de följer så nära som möjligt till varandra. När stålet kyls från svetsning, kan du installera stötfångaren.
5

Installera den nya stötfångaren med de ursprungliga bultarna bort från den gamla stötfångaren

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103244.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.